Recensies

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Praktijk Podotherapie Gouda
Average rating:  
 123 reviews
by Marianne on Praktijk Podotherapie Gouda
Zeer tevreden, minder rugklachten.

Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van de zolen die ik al jaren dagelijks gebruik. Het heeft ervoor gezorgd dat mijn rug klachten enorm verminderd zijn en dat ik weer in balans loop.
inmiddels ben ik verhuisd naar de andere kant van het land maar ik zal voor het goede werk van deze therapeut altijd terug komen. Dat zegt denk ik wel genoeg..

by erik de leede on Praktijk Podotherapie Gouda
Top!

Top! ik heb na een zeer zorgvuldige controle steunzolen gekregen. Nu, na een maand proberen is mijn lopen veel beter. Veel dank!

by Sjane on Praktijk Podotherapie Gouda
Blij

Hier wordt je vriendelijk, deskundig en zonder haast geholpen.
Je krijgt veel uitleg over de klacht en het onderzoek.
De zooltjes zijn snel klaar en ook bij het passen wordt weer rustig de tijd genomen. Opnieuw weer uitgebreide uitleg.
Ik ben bijzonder blij met de zooltjes, ze zitten fantastisch. Ik kan weer pijnloos langere wandelingen maken.

by Alianne on Praktijk Podotherapie Gouda
tevreden klant

Ook ik kom al zo'n 20 jaar bij Carol, de podotherapeut. Eens doorverwezen door de huisarts en sindsdien een zeer tevreden klant. Carol is secuur en geeft goed advies. De voeten worden ieder jaar uitvoerig bestudeerd en de steunzooltjes vakkundig en handmatig naar de voet aangepast. ik kan me geen leven zonder deze dingen meer voorstellen. Bovendien is Carol een fijne vlotte persoonlijkheid. Ik raad iedereen aan om met klachten bij haar langs te gaan.

by MarianneS on Praktijk Podotherapie Gouda
Direct vertrouwen

In 2003 ben ik door mijn huisarts naar Podotherapie Gouda verwezen. Ik ontmoette een vriendelijke vrouw, waarin ik direct vertrouwen had. In de loop van de jaren heeft zij mij goede adviezen gegeven en toepassingen geadviseerd. Ik werd altijd keurig behandeld en de adviezen hebben mij steeds geholpen.
Ik hoop hier nog lang gebruik van te kunnen blijven maken.

by Jack on Praktijk Podotherapie Gouda
steunzolen

Sinds ik steunzolen op maat heb zijn mijn voetklachten voorbij.
Carol helpt mij al jarenlang met veel kennis, vakmanschap en aandacht.
Ik kan haar zeker aanbevelen.
Het maken van een afspraak en het versturen van de factuur gaan nog op de ouderwetse manier, dus via telefoon en de post. Ik zou handig zijn als dit via de website en e-mail zou gaan.

by Marjan Pols-Zon on Praktijk Podotherapie Gouda

Ben al jarenlang klant; altijd prettig, adequaat en snel geholpen.

by Jeff on Praktijk Podotherapie Gouda
Terug naar Gouda voor professionele hulp

Ooit bij Carol langsgegaan op aanraden, en bovendien was het in de buurt. Carol is altijd vlot, behulpzaam, en denkt met je mee. Sinds ik de door haar gemaakte zolen draag heb ik geen klachten meer. Dus ondanks dat ik niet meer dichtbij woon kom ik nog graag terug naar Gouda voor haar professionele hulp.

by Lizzy on Praktijk Podotherapie Gouda
Altijd meedenkend.

Zeer tevreden over de hulp voor mijn steunzolen! Carol is altijd vriendelijk, met passie aan het werk en geeft deskundig advies. Ben erg tevreden met mijn steunzolen en als er iets aangepast moet worden, is dit snel gebeurd en wordt er meegedacht over de kosten. Heel fijn!

by Jan vdB on Praktijk Podotherapie Gouda

Carol maakt een gedegen analyse van je manier van lopen, de houding van de voeten enz., zodat je voeten precies die ondersteuning krijgen die ze nodig hebben. En daar profiteert je hele lijf van!

Page 1 of 13:
«
 
 
1
2
3
 
»