Recensies

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Praktijk Podotherapie Gouda
Average rating:  
 137 reviews
by Peter Hoff on Praktijk Podotherapie Gouda
Zeer vakkundig

No nonsense en je krijgt te horen waar het op staat. Ook als de zolen nog goed zijn, hoeven er geen onnodige kosten te worden gemaakt. Uiteraard ben ik zeer tevreden over mijn zolen.

by Henk on Praktijk Podotherapie Gouda
Deskundig

Nooit eerder bij een podotherapeut geweest. Loop nu een paar weken op zootjes. Bevalt prima. Haar behandeling oogt deskundig, geeft noodzakelijke informatie, plezierig in de omgang. Aanbevolen!

by Shanta on Praktijk Podotherapie Gouda

Carol is een ervaren podotherapeut. ik kom al jaren bij haar en ze is een deskundige op haar gebied. De zolen die zij heeft aangemeten zitten heel goed en ik ben zeer tevreden over haar. Ik ga ook altijd zeer tevreden de deur uit.

by Ruud Smits on Praktijk Podotherapie Gouda
Tevreden klant

Wordt al jaren goed geholpen door Carol. Zolen worden alleen aangemeten na grondig onderzoek. Het enige jammere is dat de klacht waarvoor ik naar Carol ben verwezen, pijn in het bekken, niet over gaat door het gebruik van de steunzolen.

by Ton van Gaalen on Praktijk Podotherapie Gouda
Zeer tevreden

Nadat jaren geleden een pedicure mijn teennagels “behandeld” had ben ik teneinde raad door mijn huisarts naar Carol doorverwezen. Ik kom nu om de 6 a 8 weken om mijn ingroeiende nagels te behandelen. Zij is echt zeer deskundig en ik word altijd uiterst vriendelijk geholpen. Kortom: zéér tevreden. Ben in te verleden weleens- tijdens haar afwezigheid door vakantie, bij een vervanger geweest, maar ik loop liever “door” dan dat ik nog eens naar een andere podotherapeut ga!

by Olga Kanters on Praktijk Podotherapie Gouda
prima!

Had last van hielspoor en ik werd verwezen naar een podotherapeut. Ik kende deze dame van vroeger en heb een afspraak met haar gemaakt. Zij heeft mij prima geholpen met zooltjes en die gebruik ik nog steeds. GEEN last meer van hielspoor, gelukkig. Uitstekend geholpen, zeer vriendelijk maar direct in de omgang. Niet voor niets heeft ze het druk!

by Karin Hazes - van Binsbergen on Praktijk Podotherapie Gouda
Tevreden klant

Carol is een deskundige podotherapeut, ze is kalm, neemt de tijd, doet een gedegen voetonderzoek en analyse, a.d.h.v. de uitslag worden de zooltjes gemaakt. Die waren snel klaar. Tot nu toe bevallen de zooltjes prima, geen knieklachten meer, en minder onrustige benen. Nu nog hopen dat ze de zooltjese iets kleiner kan maken, zodat ze ook nog in schoenen passen die ik al had. Ik zou Carol in Gouda aan iedereen aanbevelen, die voet- of knie-, loopklachten heeft.

by theo on Praktijk Podotherapie Gouda

goed en zeer zorgvuldige controle voeten goed gerepareerden zolen
zij maakt een gedegen analyse van je manier van lopen, de houding van de voeten

by Nelie on Praktijk Podotherapie Gouda
Uitstekende behandeling

Hartelijke ontvangst en kwalitatief een uitstekende behandeling van mijn voeten.

by J.de Gelder on Praktijk Podotherapie Gouda
Steunzolen

Zeer te vreden over de aangemeten steunzolen.
Service en controle goed.
Tips goed en altijd wanneer nodig ivm reparatie of aanpassingen goede materialen gebruiken.
Kom al jaren en zeer te spreken.

Page 1 of 14:
«
 
 
1
2
3
 
»