Recensies

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Praktijk Podotherapie Gouda
Average rating:  
 244 reviews
by Trudi on Praktijk Podotherapie Gouda

Zolen gerepareerd en gecorrigeerd, weer helemaal in orde

by VAN ROOIJEN on Praktijk Podotherapie Gouda

Carol is een vakvrouw. Doet onderzoek en maakt degelijke en lekker zittende steunzolen. Alhoewel wij inmiddels al jaren in Frankrijk wonen, komen wij hiervoor speciaal weer naar Nederland. Zijn al meer dan 15 jaar tevreden klant.

by Frans Kops on Praktijk Podotherapie Gouda
Topzolen!

Na jaren met inlegzolen van diverse therapeuten bij Carol terechtgekomen. Een verademing, uitgebreid onderzoek en dan inlegzolen die de steun geven die je wil en verwacht. Niets dan complimenten voor Carol!

by Corrie van der Niet on Praktijk Podotherapie Gouda
Wekt vertrouwen

Vanwege hielspoor door huisarts doorverwezen. Therapeut luisterde goed naar mijn verhaal. Steunzolen werden aangemeten. Na 2 maanden is er al grote verbetering opgetreden. Ik hoop binnenkort toch weer te kunnen wandelen.

by T. Loef on Praktijk Podotherapie Gouda

Altijd perfect geholpen, vriendelijk en zeer vakkundig

by Mea on Praktijk Podotherapie Gouda

Met voetklachten gekomen: bijzonder goed geholpen, zorgvuldig, geeft veel info, prettig in de omgang, deskundig, rustig, helemaal top. De zooltjes zitten prima en ik kan weer heerlijk wandelen. Mea

by Carola Kwakernaak on Praktijk Podotherapie Gouda

Voetonderzoek zeer professioneel. Zooltjes zitten heerlijk! Ik kan weer heerlijk wandelen. Dank je wel Carol!

by Esther on Praktijk Podotherapie Gouda
Praktijk Podotherapie Gouda

Nog nooit zo goed geholpen, mijn voeten zijn nog nooit zo goed onderzocht.Heel veel te weten gekomen.En....heb nu zooltjes waar ik uren op kan lopen.Top, dank je wel Carol!!

by J. Blom on Praktijk Podotherapie Gouda
Deskundig

In 2009 zijn wij in Gouda komen wonen. Omdat ik klachten had met mijn rechter heup heeft mijn fysiotherapeut mij door verwezen naar Carol. Na onderzoek blijkt dat ik een beenlengte verschil heb. ( door auto ongeluk) Hier voor heb ik aangepaste steunzolen gekregen. Hierdoor kon ik weer langere afstanden wandelen. Prima! Onlangs had ik klachten met lopen. Onderzoek en zolen correctie en reparatie . Ik loop weer prima. Carol neemt alle tijd voor het onderzoek en geeft goed advies.

by E. van der Feltz on Praktijk Podotherapie Gouda
Vakkundig

Wat een vakkundige dame is Carol. Neemt de tijd om alles goed op te meten en luistert goed. 360 graden verschil met de podotherapeut waar ik ooit eerder ben geweest. Nu heel blij met mijn steunzolen en kan weer lange afstanden wandelen zonder last te krijgen van mijn heup en voeten.

Page 1 of 25:
«
 
 
1
2
3
 
»