Recensies

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Praktijk Podotherapie Gouda
Average rating:  
 264 reviews
by Denise on Praktijk Podotherapie Gouda
Deskundig en plezierig

Carol is een vakvrouw. Inmiddels al ruim 10 jaar klant in verband met steunzolen. Ze luistert goed naar je klachten en komt met passende oplossingen. Contact verloopt altijd plezierig.

by Francis on Praktijk Podotherapie Gouda
Lifesaver!

Erg blij met alle adviezen en de correctiezolen! Heb pijnvrij 4 dagen 20 km kunnen wandelen. Zal zeker de oefeningen blijven doen. Zeer tevreden!

by Joke on Praktijk Podotherapie Gouda

Ik verwachtte zooltjes te krijgen i.v.m. voetklachten, maar heb enkele oefeningen gekregen, waarbij aannemelijke uitleg! Uiteindelijke resultaat moet ik nog afwachten, maar ik ben positief gestemd!

by Yvonne on Praktijk Podotherapie Gouda

Wat ben ik blij dat ik hier terecht ben gekomen!! Heel veel en lang last van hielspoor, peesplaat en achillespees ontsteking. Nu met de zooltjes weer zo heerlijk om pijnvrij te kunnen wandelen!!! Top adres, zeer kundige vrouw!!

by Katy van den Hoek on Praktijk Podotherapie Gouda
Consult podo

Goede uitleg en prima zolen

by Judith van der Ark on Praktijk Podotherapie Gouda
Kundig en compleet

Carol is een kundige podotherapeut. Ze neemt echt de tijd om te kijken, voeten en gewrichten te voelen, gerichte vragen te stellen en ze geeft een heldere uitleg. De oefeningen zijn passend en prima uit te voeren. Ook neemt ze de tijd voor eventuele aanpassingen. Een aanrader!

by Leonne on Praktijk Podotherapie Gouda
Top podotherapeute

Ik ben al een aantal jaren bij Carol. Deskundig onderzoek, luistert goed naar je klachten, komt met oplossingen. Snelle service bij reparatie.

by Charlotte van der Knaap on Praktijk Podotherapie Gouda
Prima

erg fijn, Carol is uitgebreid in haar onderzoek en informatie waarom ze dingen doet. Ze legt veel uit wat prettig is. Inmiddels bijna 2 weken nieuwe zolen waar ik erg blij mee ben, ik heb geen tijd nodig gehad om te wennen aan mijn nieuwe zolen. Erg blij mee.

by Susie on Praktijk Podotherapie Gouda
Deskundig behandeld, duidelijke uitleg

Heel deskundig behandeld . Duidelijk uitleg van wat gaat gebeuren en wat je kan verwachten.

by Astrid on Praktijk Podotherapie Gouda
Al jaren super tevreden

Ben al jaren klant, bij haar terecht gekomen nadat eerdere steunzolen te veel pijnklachten gaven. Ze kon de pijn verklaren, en met nieuwe zooltjes ( hele) was een flinke verbetering. Loop nu al jaren op de zooltjes, met elk jaar controle, en elk jaar worden mijn zolen weer als nieuw gemaakt. Ben super tevreden. Ga zo door. En nu in een ander pand.

Page 1 of 27:
«
 
 
1
2
3
 
»